GÄSTBOK

Du är välkommen att skriva i vår gästbok.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Catherine Nyström, den 29. dec, 2019
Hej på Er alla! Vi har bestämt att vi ska anordna en studiecirkel där vi tar oss an gamla foton. Bl a foton på ej namngivna människor här på hemsidan. Dessutom om vi vill, tar vi med egna gamla foton där vi inte vet vilka personerna är. Cirkelstart torsdag
den 30 januari 2020 kl 18.00. Plats: Hantverket eller ev annan plats i Glommersträsk. Anmäler dig gör du: Antingen via ett sms eller telefonsamtal till mig Catherine på tel 0730 830840 eller på mail: catherine@samvett.se15 personer har redan anmält och nu har du chansen att göra detsamma. Väl mött!
E-post:
Skrivet av Marianne Fjellborg , den 27. jan, 2019
Sitter och kollar på gamla bilder från Glommersträsk. Jag var där som barn hos min mammas moster m.fl. (Agda Lindgren) Många härliga sommarlov. Många minnen. Marianne Fjellborg (Grundberg).
E-post:
Skrivet av Vivan Nilsson, den 16. jun, 2017
Ett foto taget på P A Lundbergs atelje i Glommersträsk. Har funnits hos Jonas och Hulda Nilsson i Fågelliden.
E-post:
Skrivet av Catherine Nyström, den 21. feb, 2017
Som jag skrev på den andra hemsidan, att det skulle ta sån tid för mig att hitta hit. Jätteroligt att se all information samlad och kanske allra roligast, se alla gamla och nyare foton. Kan tillägga som en liten parentes att fotot där ett antal kvinnor är på sykurs så är det min Mormor, Ruth Boström (f Wikström) som var kursledare och hon står i mitten av bilden längst ned.
E-post:
Skrivet av Annika Persson, den 8. nov, 2016
Hej! Snygg hemsida. Gamla bilder är mycket bra. Tack.
E-post: