GÄSTBOK

Du är välkommen att skriva i vår gästbok.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Vivan Nilsson, den 16. jun, 2017
Ett foto taget på P A Lundbergs atelje i Glommersträsk. Har funnits hos Jonas och Hulda Nilsson i Fågelliden.
E-post:
Skrivet av Catherine Nyström, den 21. feb, 2017
Som jag skrev på den andra hemsidan, att det skulle ta sån tid för mig att hitta hit. Jätteroligt att se all information samlad och kanske allra roligast, se alla gamla och nyare foton. Kan tillägga som en liten parentes att fotot där ett antal kvinnor är på sykurs så är det min Mormor, Ruth Boström (f Wikström) som var kursledare och hon står i mitten av bilden längst ned.
E-post:
Skrivet av Annika Persson, den 8. nov, 2016
Hej! Snygg hemsida. Gamla bilder är mycket bra. Tack.
E-post:
Skrivet av Jan-Ove Jansson i Arvika. , den 12. nov, 2015
Hej. Bilden från motocross-tävlingen i Fjällboda kan vara från Jörns Motorklubbs invigningstävling 1953-07-05 som jag nu har läst om i tidningen Racing nr 28/1953. Men den kan även vara från någon senare tävling.
E-post:
Skrivet av Birgitta Burström, den 12. feb, 2015
Hej!
Min mamma, Edit Olofsson f Stenberg, kommer från S Sandträsk så vi bodde där till jag var fem år då flytten bar iväg till Laisvall när min pappa, Allan Olofsson, fått arbete i gruvan. Jag släktforskar så alla såna här sidor är intressanta. /Birgitta
E-post:
Skrivet av Curt Edström, den 25. dec, 2014
Hej
Roligt att hitta sina förfäders historia och hembygd.
2014-12-25
E-post:
Skrivet av Ingrid Nyberg (Nilsson när jag var ogift och bodde i Glommers), den 4. apr, 2014
Ja Gunnel, det vore ju trevligt. Eller varför inte en sådan grupp som många orter startar som de kallar "Du vet att du är från .... när du". Jag har sett att Jörn har en sådan grupp där folk lägger ut bilder, skriver gamla minnen, ställer frågor mm. En sådan sida blir ju vad medlemmarna gör den till och kan också innehålla släktforskning. Jag är med i Skelleftebygdens släktforskare och även i deras facebook-grupp. Det är väldigt trevligt och där hjälps man åt att hitta svar på frågor.
E-post:
Skrivet av Tomas Johansson, den 10. mar, 2014
Vidarebefordrar detta mail från en av våra besökare. Hoppas någon kan hjälpa Gunnel.

Hej! Undrar om det finns någon Facebook - grupp som har Glommers och byarna runt Glommers som specialintresse ur historie- och släktforskningssynpunkt...och hur jag i så fall kommer i kontakt med dom? Dom kanske också har gamla bilder där man får veta lite om historien bakom bilden, lite om vilka dom var ( inte bara namnen) och varför kortet togs.
Mvh Gunnel Javåsen
E-post: